Live West
Dreamers Circus feat. Novo Quartet

Dreamers Circus feat. Novo Quartet

fredag 2. december 2022
Generator
Pris: 195-245 kr. kr.
Køb billet

Dreamers Circus

Den prisvindende trio med sin unikke stil, hvor folkemusik møder såvel jazz- som popmusik, turnérer verden rundt og tryllebinder sit publikum. De kommer nu til Ringkøbing for første gang. Her i en helt unik konstellation med den unge strygekvartet Novo Quartet. 

Drag med på en uforglemmelig drømmerejse med et af Danmarks mest spændende orkestre. Omdrejningspunktet er skandinavisk folkemusik, men med en organisk og flydende lethed svæver Ale Carr, Rune Tonsgaard Sørensen og Nikolaj Busk igennem et cirkus af temaer, harmonier og nye afkroge af musikken.

Med sig på scenen får de igennem en del af koncerten Novo Quartet. De er udpeget af Hvide Sande Masterclass til dels at spille med under koncerten, og til at modtage en åben masterclass tidligere på dagen.

NOVO Quartet er en up-and-coming Dansk-Polsk strygekvartet med base i København. Etableret i 2018, består kvartetten af Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, violin; Daniel Sledzinski, bratsch; og Signe Ebstrup Bitsch, cello – alle studerer på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

Førstkommende arrangementer

Se hele kalenderen

Vestkystens kulturelle samlingspunkter