Live West
Plexus Musikklub

Plexus Musikklub

Idomlundvej 23A
7500 Holstebro

plexusmusikklub@gmail.com

plexus-musikklub.dk/

Plexus Musikklub er en lille musikklub beliggende i Idom udenfor Holstebro.

Klubben er en non-profit 100% frivillig forening, drevet af ildsjæle der laver alt fra at booke musikere, skrive til aviser og nyhedsbreve, sætte plakater op, sætte op og pille ned, lave lyd og lys, stå i bar, stryge duge, huse musikere og forvandle neutrale rum til hyggelige koncertsteder.

Vi holder hovedsagelig koncerter indenfor genrerne folkemusik, viser, singer songwritters, verdensmusik, blues og bluegrass. Musikerne er en blanding af danske og udenlandske navne, men fælles for dem er, at de er fantastisk dygtige musikere med noget på hjerte og som kan fortælle en historie. Ofte er de mindre kendte herhjemme, og mange af vores publikummer kender ikke det pågældende band, de kommer for at høre, men kommer fordi de ved, at musikken er af høj kvalitet og fordi hyggen og nærværet er i top.

Som navnet antyder, holder vi til i Plexus, som er landsbyens kulturhus og hal, men i de seneste år er vi begyndt at flytte nogle af koncerterne ud i lokalområdet, disse koncerter går under navnet Strejfer-koncerter. Dette skete først af nød, men da det viste sig at være en super fin koncert, holder vi nu ca. halvdelen af vores koncerter udenfor Plexus, og har bl.a. holdt koncerter i et køkken, en ridehal, et høloft, garager og gildesale. Der sker noget helt specielt, når musikken rykker ud af de vante rammer, og både musikere og publikummer oplever en ydmyghed og åbenhed overfor musikken og hinanden, der er karakteristisk for disse koncerter. Det er musikalske oplevelser der kryber ind under huden på én – koncerter man husker.

Og det er det vi godt kan lide i Plexus Musikklub. Om vi befinder os i Plexus eller i nogens hjem, går musik, nærvær og godt selskab op i en højere enhed.

Vestkystens kulturelle samlingspunkter