Live West
Julekoncert med Ann-Mette Elten

Julekoncert med Ann-Mette Elten

lørdag 17. december 2022
Generator
Pris: 190-240 kr.
Køb billet

BEMÆRK BEMÆRK!! NY DATO - 17. DECEMBER 2022

Ann-Mette Elten synger sine favoritter! Kom og oplev Ann-Mettes koncert med julesange og salmer samt de helt store operaklassikere – kort sagt en julekoncert med både hygge og højtidelighed.

Om Ann-Mette Elten

Ann-Mette Elten har med popbandet På Slaget 12 turneret Danmark rundt i over 30 år. I 1999 startede hun en solokarriere ud udgav den første album, Refrain. Den første album med klassisk musik, Adagio, udkom i 2012 – fyldt med smukke og storslåede arier i operagenren. Siden da blev Ann-Mettes fortryllende stemme kendt i operaens verden, og hun har givet mange smukke og rørende koncerter i hele Danmark.

Mange, der indtil nu har oplevet Ann-Mette Elten synge opera, er blevet overraskede og overvældede. Luften ligefrem sitrer, når hun med med en usædvanlig varm og en følelsesfuld indlevelse fortolker for eksempel Puccini’s “O Mio Babbino Caro” og Schubert’s “Ave Maria”. Ligesom den danske julehygge for alvor breder sig, når Ann-Mette giver nyt liv til vores mest elskede julesalmer i julekoncerter.

En julekoncert med Ann-Mette Elten er ikke noget, man lige glemmer, hvilket gør, at mange år efter år vender tilbage for at opleve koncertens helt særlige julestemning. Så læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt.

I Ann-Mettes julekoncert kan I glæde jer til at høre rørende operanumre fra hendes album Adagio samt julesange og -salmer fra albummet Sange til jul. Sangerindens fortolkninger af de traditionelle danske julesalmer varmer hjerterne, og hendes store respekt for de oprindelige melodier bliver rost til skyerne hver gang, hun holder en julekoncert.

Førstkommende arrangementer

Se hele kalenderen

Vestkystens kulturelle samlingspunkter