Live West
Juletræ for børn med Svøbsk

Juletræ for børn med Svøbsk

søndag 4. december 2022
Generator
Pris: 65-90 kr.
Køb billet

Forsalget slutter torsdag den 1. dec. kl. 12.00 af hensyn til bestilling af godteposer til børnene.

HUSK - at bestille en børnebillet til børnene,
da der er en godtepose incl. i prisen.

Besøg af den rigtige julemand :-) 

Generator inviterer til juletræsfest med dans omkring kæmpe juletræet og sanglege. Det musikalske er lagt i hænderne på kvartetten Svøbsk. Kom og få en hyggelig eftermiddag med hele familien. Svøbsk leverer et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed.

" Det tog ikke mange minutter før børnene følte sig trygge med Svøbsk. Der blev lyttet intenst til musikken og de historier, der var knyttet til den, og som blev fortalt i børnehøjde. Børnene kom tættere og tættere på scenen og musikerne. " 
Jydske Vestkysten, Bert Schultz

Forførende folkemusik
Svøbsk Kvartet har turneret land og rige rundt de sidste 8 år. Kvartetten har været udvalgt til at spille spilleskolekoncerter under LMS (Levende Musik i Skolen). I 2016 repræsenterede de Danmark YAMsession festivalen i Larvik.

Violin, harmonika, klaver, trommer… og så går den vilde og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl. 
Børnene oplever mere end en traditionel koncert, for undervejs inddrager Svøbsk publikum med sang, rytmelege og dans, så de mærker hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab. 
Svøbsk har de sidste ti år spillet et hav af koncerter i ind- og udland, og de fire musikere skaber en fortryllende stemning, musikalsk tæt sammenflettede som i pardansen svøbsk, der har lagt navn til gruppen. 
Deres lyse og artikulerede musik er rodfæstet i den blomstrende arv af traditionel musik fra Danmark og de omkringliggende lande og musikerne trækker på en stor bredde af musikalske udtryk som forenes med en dyb respekt for den traditionen.

Maren Hallberg: Harmonika, skeer, sang
Jørgen Dickmeiss: Violin, mandolin, guitar, jødeharpe, mundharpe, sang
Simon Busk: Perkussion, sang
Theis Langlands: klaver, ukulele, mundharpe, sang

Førstkommende arrangementer

Se hele kalenderen

Vestkystens kulturelle samlingspunkter