Live West
Neighbours

Neighbours

lørdag 17. februar 2024
Generator
Pris: 245 - 320 kr.
Køb billet

Det jyske band Neighbours kan i starten af 2024 opleves landet over ” I det akustiske hjørne” helt på samme måde, som bandet gennem mange år har optrådt i det gamle tømrerværksted, nu Restaurant Galleriet i Mariehaven hos Helge Engelbrecht i Ansager. Her har Neighbours siden starten i 2004 spillet flere end 400 koncerter ”i det akustiske hjørne”.

”Der er mange, der har efterspurgt drengeholdet fra Mariehaven med lige netop den koncertform ud af huset, ” Lyder det fra Helge på hovedkontoret i Mariehaven i Ansager ”og derfor tog vi på Danmarkstur i starten af 2023. Det gik over al forventning og kalder på en gentagelse også i 2024. 

Neighbours er grundstammen i det store sommersangsorkester Neighbours & Friends, som især kendes fra Mariehaven. De 6 herrer på Neighbours-holdet er: Helge Engelbrecht, Ronnie Flyvbjerg Olesen, Tommy Rasmussen, Morten Husted, Dennis P og Allan Nagel. Bandet blev startet helt tilbage i 2002 og er mere end bare ”still going strong”. 

”Vi har i dag et stort repertoire af egne sange, som mange efterspørger og er altid på vej også med nyt materiale. Vi elsker at blande kortene, serverer gerne en god blanding af det hele, krydrer det med lidt munter snak og har det allerbedst med publikum helt tæt på scenen. Det er sådan, det fungerer, når vi optræder i det, vi kalder ”Det akustiske hjørne” og vi synes faktisk, det lykkes ret godt hver eneste gang ”, siger Engelbrecht.  

Glæd dig til gensynet med NEIGHBOURS på Generator.

Førstkommende arrangementer

Se hele kalenderen

Vestkystens kulturelle samlingspunkter