Live West
Signe Svendsen SOLO

Signe Svendsen SOLO

fredag 16. august 2024
Smedenes Hus
Pris: 160-185 kr.
Køb billet

Med sit seneste og meget roste album ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen” placerer Signe Svendsen sig som en af de bedste danske sangskrivere i hendes generation. Hun har en magisk evne til at gøre det sårbare til noget, vi kan være fælles om og dykker ubesværet ned i kærlighedens vildveje og voksenlivets trakasserier med et helende nærvær og en særegen autenticitet.

 

 SOLO på scenen er hun en sikker entertainer, der bruger tid på fortællinger og betragtninger mellem sangene. Hun spidder vores fælles virkelighed og hverdagen – hvor alvorlig eller komisk den så er. Om solokoncerterne siger hun selv:

 

”Det er altid et sats at stille sig alene op på scenen – men jeg kan virkelig godt li’ at sætte tingene på spidsen på den måde. Når først forbindelse til publikum er på plads, kan man sætte gang i alt muligt – vi er kun os og sammen bestemmer vi hvilken slags koncert det skal blive til.”

 

”Jeg glæder mig altid til at spille sangene i de nedbarberede versioner som en solokoncert lægger op til. Jeg kommer selv tættere på ordene og oplever ret tit at sangene flytter sig efter hvordan aftenen er. Der er meget nu-og-her over det.”

Førstkommende arrangementer

Se hele kalenderen

Vestkystens kulturelle samlingspunkter